Altaş Ankara Halı Yıkama olarak sunduğumuz hizmetler

Altaş Ankara Halı Yıkama firması olarak, siz değerli müşterilerimize sunduğumuz hizmetler konusunda bilgi sahibi yapmak istiyoruz. Halı ve koltuk yıkama işlemlerinizde gönül rahatlığı ile bizi tercih edebilirsiniz. Etimesgut ilçesinde bulunan, bütün şehre yayılan ücretsiz servis yerinde alım ve yerine teslimat imkânlarımız devam etmektedir. Firma olarak dürüstlüğümüz, hijyenik şartların korunması ve müşteri memnuniyeti bizim için vazgeçilmez olmuştur.

Müşterilerimizin memnuniyetinin bizler için çok önemli olduğunu garanti ediyoruz. Özel eğitimlerle yetiştirilmiş olan personellerimiz ile yapılan yıkamanın sonucunda yeni alınmış gibi temiz, canlılığına kavuşan halılarınız, koltuklarınız sizleri mutlu edecek ve %100 memnuniyetinizi sağlayacaktır. Her ürününüz için özel ortamlarda hazırlanmış olup birbirine asla karıştırılmadan tek tek yıkanan ürünler tertemiz ve ilk günkü gibi siz değerli müşterilerimize ulaştırılacaktır.  Bizim için önemli olan tek şey sizlerin huzur, temiz ve ferah ortamınıza kavuşmuş olmanızdır.  Halı ve Koltuk yıkamanın önemli bir konu olması nedeniyle tesisimizde oluşturulan bütün alanların hijyen şartları taşıması çok büyük önem arz etmektedir.  Bu konuda bütün çalışanlarımız sürekli eğitimlere tabi tutulmuştur.  Bütün çalışma arkadaşlarımız servis elemanımızdan yıkama elamanımıza kadar herkes temizlik, titizlik ve hijyen konusundaki önemimizi bilmektedir.  Bu konuda bilgi sahibi olunmazsa müşterilerimizin mutluluğu sağlanamaz.

Bu nedenle yaptığımız işi önemsiyoruz ve ciddiye alıyoruz. Tesisimizde, halı yıkama işlemlerinde ön sipariş alım, ön inceleme (hasar ve kusur kontrolü), ölçümleme (ücretlendirme), ön temizleme (kaba kir), yıkama (siz değerli müşterilerimizin %100 memnuniyet sağlamış olduğu ERA 111 şampuan ile), sıkma, yıkama kontrolü, kurutma (tesisimizde özel olarak hazırlanmış güneş ışığı geçiren kapalı ortamlarda), son kontrol ve paketlemeden (paketleme siz değerli müşterilerimize ürünlerinizi temiz ve güvenli bir şekilde tesliminin sağlanması içindir) oluşmaktadır. Bütün bu işlemler tamamlandıktan sonra, adresinize paketlenmiş olarak size ulaştırılan halınızı teslim aldıktan sonra dilerseniz nakit ve dilerseniz kredi kartı ile anında ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz.

Yaptığımız işi ve kaliteyi önemsiyor bütün müşterilerimize tavsiye ediyoruz. Bu iş bizim işimiz. Bütün müşterilerimize sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz. Altaş Ankara Halı Yıkama ailesi olarak her zaman yanınızda olduğumuzu bildiriyoruz.